Skoči na sadržaj

O nama

Kompletna regulacija spoljašne fasada VAše zgrade od strane sertifikovanih građevinskih radnika,građevinskih inženjera,industrijskih alpinista i ddd tehnologa.Čišćenje tavana od golubova,pranje fasada,pranje nedostupnih prozora,hidroizolacija,termoizolacija,građevinski inženjering i konsultacije,tim specijalizovanih građevinskih stručnjaka u rešavanju svih problema Vaše kuće,lokala i zgrade.
Alpinističke usluge u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Visinski radovi na užetu.15+ godina radnog iskustva.Kompletna briga o Vašem tavanu,terase,krovu i fasadi zgrade,kuće i lokala.

O nama

Sajt AlpinistaBeograd.net namenjen prezentaciji naših usluga visinskih radova i industrijskog alpinizma u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala AlpinistaBeograd.net 064-191-93-30   Alpinističke usluge u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Visinski radovi na užetu.15+ godina radnog iskustva.Kompletna briga o Vašem tavanu,terase,krovu i fasadi zgrade,kuće i lokala.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! css.php

Pin It on Pinterest

Call Now Button